Aplikacija za mobilne telefone

Aliaxis je objavio aplikaciju za mobilne telefone “Aliaxis Industrial Solutions” – koja korisnicima pruža korisne informacije vezane za industrijske cevne sisteme

Dostupne su dve glavne sekcije: jedna vezana za hemijsku otpornost, a druga za kalkulatore. Vodič za hemijsku kompatibilnost je pouzdan alat koji se može koristiti za ilustraciju kako različite hemikalije utiču na različite plastične cevi i elastomerne materijale. Ovi podaci uključuju referencu na 14 običnih plastičnih cevnih materijala koji pokrivaju više od 990 hemikalija.

Dizajn kalkulatori pružaju ključne informacije o inženjerskom dizajnu sa plastičnim cevima, tj. kalkulatorom gubitaka pritiska, maksimalnim razmakom nosača, izračunavanje brzine protoka, ekspanziju i kontrakciju prema različitim uslovima rada.

Ove podatke mogu koristiti projektanti i krajnji korisnici kao vodič u pravcu donošenja odlučujućih odluka o hemijskoj kompatibilnosti i dizajniranju različitih sistema cevovoda za pravilan transport, skladištenje i korišćenje.

Pogledajte – posetite Apple Store (za Iphone) ili Google Play store (za Android) i preuzmite aplikaciju “Aliaxis Industrial Solutions”