Vodovodni sistemi
Kvalitet na prvom mestu

Aliaxis UI Srbija u ponudi ima proizvode za izgradnju vodovodnih instalacija renomiranih svetskih kompanija. Isporuku vršimo našim vozilima do kupca ili preko kurirskih službi (u zavisnosti od naručenih količina).

 

Izaberite grupu proizvoda koja vas interesuje iz oblasti “vodovodne instalacije”:

Polietilenski fiting za elektrofuziono zavarivanje PE cevi (t komadi, spojnice, redukcije, kolena itd) – uz isporuku organizujemo besplatnu obuku za instalatere.

Univerzalne spojnice za spajanje svih vrste cevi (Tip U i E, sa griperima, Flanš adapteri za PE i PVC itd) – atestirani proizvodi proizvodjača Viking Johnson iz Engleske.

Vodovodna armatura (MDK komadi, ventili, hidranti, šaht poklopci itd) – atestirani proizvodi domaćih i inostranih kompanija.

Mašine i alati koji se koriste u vodovodnim sistemima (mašine za sučeono i elektrofuziono zavarivanje PE fitinga i cevi, alati za obradu cevi itd). Uz isporuku mašina organizujemo obuku u rukovanju.

Bavite se vodovodnim instalacijama – spoljni i unutrašnji vodovod? Pozovite nas, ostavite svoje podatke i redovno ćemo Vam dostavljati novosti vezane za nove proizvode, promocije i vesti iz delatnosti.

 

NAPOMENA: Pored navedenih proizvoda možemo isporučiti sve elemente koji se koriste u sistemima vode za piće, kanalizacionim sistemima i sistemima navodnjavanja, iako nisu navedeni na našoj prezentaciji. Za više informacija molimo da nas kontaktirate: 018/4532-324