Univerzalne spojnice
i flans adapteri Viking Johnson

MaxiFit Plus

Univerzalne spojnice i flanš adapteri proizvodjača Viking Johnson Engleska:

maxifit Univerzalne spojnice tip U – MaxiFit

Univerzalne spojnice sa opsegom, za spajanje različitih tipova i prečnika cevi, anitikorozivna zaštita Rilsan Najlon 11 (Poliamid 11), proizvodjač Viking Johnson Engleska.

Viking_Johnson_MaxiDaptor Univerzalne spojnice sa prirubnicom tip E – MaxiDaptor

Univerzalne spojnice sa prirubnicom sa opsegom, za spajanje različitih tipova i prečnika cevi, anitikorozivna zaštita Rilsan Najlon 11 (Poliamid 11), proizvodjač Viking Johnson Engleska.

mufty_AquaFast Spojnice za PE i PVC cevi sa priteznim prstenom tip U – AquaFast

Univerzalne spojnice za spajanje PE i PVC, sa fiksatorima (fiksiranje cevi kao zaštita od izvlačenja), anitikorozivna zaštita Rilsan Najlon 11 (Poliamid 11), proizvodjač Viking Johnson Engleska.

AquaFastfa Flanš adapteri za PE i PVC cevi sa priteznim prstenom tip E – AquaFast FA

Univerzalne spojnice sa prirubnicom za spajanje PE i PVC, sa fiksatorima (fiksiranje cevi kao zaštita od izvlačenja), anitikorozivna zaštita Rilsan Najlon 11 (Poliamid 11), proizvodjač Viking Johnson Engleska.

VJ-ultragrip-univerzalna Univerzalne spojnice sa fiksatorima za sve vrste cevi tip U- UltraGrip

Univerzalne spojnice za spajanje svih vrsta cevi (princip sve na sve), sa ospegom, sa fiksatorima (fiksiranje cevi kao zaštita od izvlačenja), anitikorozivna zaštita Rilsan Najlon 11 (Poliamid 11), proizvodjač Viking Johnson Engleska.

UltraGrip Univerzalni flanš adapteri sa fiksatorima za sve vrste cevi tip E – UltraGrip FA

Univerzalne spojnice sa prirubnicom za spajanje svih vrsta cevi (princip sve na sve), sa ospegom, sa fiksatorima (fiksiranje cevi kao zaštita od izvlačenja), anitikorozivna zaštita Rilsan Najlon 11 (Poliamid 11), proizvodjač Viking Johnson Engleska.

Na stanju u magacinu trenutno do dimenzija DN600. Za veće dimenzije rok isporuke dostavljamo po zahtevu. Moguće formiranje konsignacionog magacina kod vas.

U slučaju da želite prezentaciju proizvodnog programa Viking Johnson Engleska molimo Vas da nas kontaktirate – 018/4532-324

 

VJLogo

catalogue-cover-v2

Brošura – ceo asortiman Viking Jonson proizvoda (PDF)

NOVO:

Univerzalne spojnice tip U i tip E – MaxiFit Plus (uskoro više detalja)