MaxiDaptor
Univerzalne spojnice sa prirubnicom – tip E

VJLogo

“Jednostavno neprevazidjen optimalan odnos pristupačne cene i vrhunskog kvaliteta” – izjava korisnika

  • Očekivani radni vek 50 godina – testirano po zahtevnom “testu brzog starenja” u kome se testirani predmet drži na radnom pritisku uz temperaturu od 80°C ukupno 1000 časova.
  • Veliki opseg svake dimenzije dozvoljava manji lager jer sa jednim komadom pokrivate više vrsta cevi sa različitim spoljnim prečnikom.
  • Svaki komad dozvoljava ugaono odstupanje od 3° (ukupno 6°) – testirano.
  • Sproveli smo specijalne testove delova od kojih je proizvod sastavljen, a posebno zavrtnja i navrtki – i garantujemo da mogu izdržati silu pritezanja do 1.5 puta veću od maksimalno preporučene.

Viking_Johnson_MaxiDaptor

Ultimativna fleksibilnost

Prirubnički deo bušen po nekoliko standarda istovremeno: BS EN 1092-1, ISO 7005 1:1992, (PN10/16), BS10:1962 (Table ADE), ANSI/AWWA. Koji god element vezujete prirubničkom vezom – možete biti sigurni da će spajanje biti moguće.

Pojačana sposobnost zaptivanja

Zaptivna površina prirubničkog dela dodano ojačana i produžena kako bi zaptivanje bilo sigurnije i jače.

Dozvoljena ugaona odstupanja

Svaki komad dozvoljava ugaona odstupanja u slučaju sleganja tla ili potrebe da se poveže cevovod koji nije u pravcu. Dozvoljeni ugao odstupanja od pravca cevovoda zavisi od vrste cevi, a u fabrici je testiran do 3° po MaxiDaptor-u, što ne znači da ne može biti i veći. Preporučujemo testiranje prilikom montaže.

Vrhunska zaštita od korozije

Svaki komad presvučen materijalom Rylsan Nylon 11 koji je odobren u EU kao potpuno prirodan materijal koji u isto vreme postiže odlične rezultate u zaštiti od korozije, dosta bolje od standardnih materijala koji se redovno koriste kao zaštita od korozije.

Brošura MaxiDaptor na srpskom jeziku 2.8 MB

 MaxiDaptor brošura (EN PDF)

MaxiDaptor velike dimenzije brošura PN10 (EN PDF) i nastavak

MaxiDaptor velike dimenzije brošura PN16 (EN PDF)